GeorgesBrugge

Good vibes Brugge

good vibes

het leven is te kort@hemelse taartjes10 7 2014

Hemelse Taartjes: langestraat 27 extra originele gepersonaliseerde taart ! geboorte cupcakes en suikerbonen

In de Langestraat valt een klein nieuw winkeltje me op. Het vele roze trekt mijn aandacht; de etalage is rijkelijk gevuld met kleurrijke cupcakes. Voor een dessert-freak zoals mezelf is het onmogelijk dit te weerstaan, ik ben daarnaast ook nog eens op zoek naar een origineel toetje voor onze jaarlijkse familie-uitstap. Bibi mag steeds het nagerecht uitvissen ;-)


more ++

  0 reacties
 

good vibes

steen der wijzen @oil and vinegar08 21 2014

geschenkmand

Ik werd onlangs uitgenodigd bij een jeugdvriendin voor een etentje. Een hippe dame die kan ontvangen als geen ander. Daarom ga ik dus op zoek naar de steen der wijzen. Geen klassieke bloemen of pralines maar iets met pit dat naar zon smaakt.


more ++

  0 reacties
 

good vibes

brood nodig @ le pain de sebastien brugg08 11 2014

kwijl... meergranen

Ik heb broodnodig brood nodig … toevallig beland ik in de Smedenstraat waar ik langs de artisanale bakker Sebastien passeer. Ik had al opgevangen dat dit het elitebrood van Brugge zou zijn. Als fervente biobroodeter, kon ik hier dus niet aan weerstaan …


more ++

  0 reacties
 

good vibes

summer time @ ijsjes la poste en soleado beach in knokke07 16 2014

de ijsjes

Na regen komt zonneschijn, tijd om de bakens te verzetten richting onze beminde verfrissende Noordzee. Geef toe: prachtige zandstranden, nostalgie met de ijsjes van “la poste”, drankjes met stijl @soleado beach en mijn nieuwe maat, het aangespoelde zeehondje die we “Albert” hebben gedoopt. Summertime !


more ++

  0 reacties
 

good vibes

newton - apple or shoes02 26 2014

Newton running shoes

Bewegen, bewegen, …. ja maar … Newton. Iedereen kent het verhaal van de appel… deze keer gaat het weliswaar om schoenen. Ik heb de perfecte anti-rugpijn schoenen ontdekt!


more ++

  0 reacties