GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

chilllen @ lilaloe3 07 2014

chillen
chillen

Tijdens deze mooie zomerdagen, zo zeldzaam in ons klein land, hebben we slechts 1 doel : ons achterwerk deponeren op het terras van een gezellig restaurant. Lilaloe dringt zich op als de ideale locatie voor een zorgeloze lunch in het centrum van Brugge en dit tegen een even gezellige prijs.

Chillen op het terras van Lilaloe

  • Alhoewel we in het hartje van de toeristenbuurt zitten, en alhoewel lilaloe kan uitpakken met een exclusieve locatie aan het Oud Sint-Jan aanhoud deze bar /bistro zijn pretentieloze facet. Je kan er onbekommerd aan het terras vertoeven en rustig genieten van een glaasje zonder dat je je verplicht voelt om iets te eten. Het personeel is en blijft vriendelijk en aast niet naar “meer”.
  • De keuken is ongecompliceerd, de ingrediënten zijn vers. We kozen, jawel de lunch ! (€13.90). Het voorgerecht bestond uit een bloemkoolsoep met broodmandje als voorgerecht, ruim geserveerd. Het hoofdgerecht werd een quiche met lentesla dat eveneens royaal opgediend werd. Niets buitengewoons maar correct en vers.
  • De bediening is aangenaam en zeer attent.
In het kort
  • Lilaloe biedt een sterke prijs kwaliteit verhouding. Perfecte gesitueerd om ten volle te genieten van ons unieke Brugse sfeer. Ik houd dit adres in gedachten voor wanneer ik met niet Bruggelingen op stap ga en de alleswetende gids uitgang ;-). Deze locatie zal mij ongetwijfeld de nodige ooh ’s en aah’s opleveren.
quiche met lente sla
quiche met lente sla

Lilaloe | Lunch €13,90
Site Oude sint Jan, Mariastraat 38
8000 Brugge
Oude Sint-Jan uitzicht
Oude Sint-Jan uitzicht

onze bloemkoolsoep
onze bloemkoolsoep

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign