GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

asian chic fast food @ lucy chang in knokke30 07 2014

Zicht op strand, top!
Zicht op strand, top!

Ik ben gek op Aziatische keuken, met een sterke voorkeur voor de Thaise spijs. Ik tafel graag, maar ik hou er niet van om mijn geld over de balk te gooien. Tijd voor een Lucy Chang dus; het Aziatisch restaurant met Antwerpse roots dat zich langzaam maar zeker uitspreidt over het ganse land. Gezien er nog geen te bespeuren vallen in Brugge, gaan we opnieuw richting de Knokse kust.

Een zen decor, een relaxte sfeer en een eerlijke prijs

  • Het interieur is zuiver, mooi en zen en laat je onmiddellijk de sfeer van het huis proeven. Het was schitterend strandweer (het restaurant is gelegen aan de zeedijk) en dus hebben we buiten gegeten op het zeer uitgebreide terras aan het Albertstrand. We kozen spontaan het lounge gedeelte (tot ergernis van onze terras-gastvrouw die claimde gans alleen te zijn) waar we relax konden zitten met een prachtig zicht op zee.
  • De kaart biedt een waaier van Aziatische gerechten uit Vietnam, Thailand, Maleisië, Laos en China. In afwachting van het gekozen eten kun je kiezen uit een resem finger food zoals dim sums, spring rolls, verfrissende summerrolls, kipsaté met een lekkere pindasaus, scampis op verschillende wijzen enz. Voor het hoofdgerecht bestaat de keuze uit verschillende soorten noedelsoep, wokgerechten, curry’s en salades die vergezeld kunnen worden met bijgerechten zoals enkele soorten rijst en noedels. Voor ieder wat wils.
  • De prijs is leuk meegenomen, zeker als je er rekening mee houdt dat je intussen toch lekker gezellig op de Knokse dijk geniet van de horde vakantiegangers zonder zorgen: voorgerecht: €6 – €9; hoofdgerecht: €8 – €16; bijgerecht: €1,5 – €2; dessert: €4 – €6. Noemenswaardig is het ruim geserveerd hoofdgerecht. Prijs/lokalisatie/kwaliteit is de verplaatsing zeker de moeite.
Fine tune please :
  • Onze jeugdige terras-verantwoordelijke had er duidelijk niet veel zin in: naast de verveelde en misnoegde blik die we toegeworpen kregen toen we voor het lounge gedeelte kozen, zat er de ganse tijd weinig punch in deze dame. De bediening van het ander personeel was wel vriendelijk en efficiënt ondanks het feit dat het duidelijk allemaal jobstudenten waren en, ik geef het toe, het echt warm was die dag!
  • Onze voorgangers hadden blijkbaar een ruiende en vermoedelijk dartele hond mee die zich lekker had uitgestrekt in onze lounge zetels. Het is een beetje jammer dat niemand er aan gedacht had om het zand en de lange hondenharen even weg te schudden of af te borstelen.
  • Iets meer groenten en iets meer kip in mijn Malaysian yellow curry en de Tom ka kai hadden geen kwaad gekund.
  • Kortom, Lucy Chang is een chique fast food aan onze chique kust met een zen decor, een relaxte sfeer en een eerlijke prijs.
het hoofdgerecht
het hoofdgerecht

Lucy Chang Knokke
Zeedijk-Albertstrand 563
8300 Knokke-Heist
chicken satée met een lekker pinda saus
chicken satée met een lekker pinda saus

the lounge
the lounge

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign