GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

bubbels lunch @tante marie in damme9 06 2014

Bubbels!
Bubbels!

Fiets ontstoft, zonnebril opgeblonken, nieuwe lading zonnecrème aangeschaft. klaar voor de zomer van 2014. >>Terrasweer, ik ga ervoor en dat allemaal op een steenworp van Brugge.

Een leuke uitstap.

  • e komt naar Tante Marie voor de gezelligheid en voor de klassieke keuken waar elke Belg graag eens van geniet. Zoals bijvoorbeeld de huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten, de vegetarische lasagne, de croque monsieur of een lekkere geitenkaasje met pijnboompitten.
  • We hebben gekozen voor de sympathieke Champagnelunch (€25 !). Ons aperitief bestaat uit een fris glaasje champagne, maar dat hadden jullie wel begrepen. Voor de hoofdschotel kan je kiezen uit zes verschillende formules die telkens bestaan uit een trio van kleine gerechten. We kozen de “Tante Marie” (garnaalkroket, warme geitekaas en Lasagne Toscana) en de “Mediterannée” (Lasagne Toscanna, Focaccia met Parma ham en feuilleté met prei en feta). Daarbij krijg je de keuze tussen een glas rode of witte wijn. En om af te sluiten een kopje koffie met een heerlijk huisgemaakte chocolade mouse en koekje ;-) een happy mens met een volle maag geeft dat als resultaat! Dit alles voor de zeer redelijke prijs van €25.
  • Het grote terras is volledig windvrij en dus ideaal gelegen om van die eerste mooie zonnige dagen te genieten. Maar ook binnen is het gezellig ingericht in cottage stijl en met zicht op de taartjes…
  • Een kleine ovatie is aan de orde voor de kelner. Deze jonge man is efficiënt, professioneel, vriendelijk, heeft zijn gasten perfect in de gaten en dat zonder enigszins opdringerig te zijn. Bravo!
  • Er is een privé parking rechts van de zaak, leuk meegenomen op die drukke dagen!
  • Hier kom ik zonder twijfel terug, al is het maar om van de patisserie te genieten.
Sluit te vroeg
  • Jammer dat ze al om 19u sluiten, behalve in de zomer bij heerlijk terrasweer!
onze lunch
onze lunch

Tante Marie | Champagne Lunch €25
Kerkstraat 38
8340 Damme
chocolade mouse
chocolade mouse

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign