GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

de liefde op het eerste gezicht @ blackbird31 05 2015

het warme decor
het warme decor

Brugge is magisch en vol verrassingen, dat staat als een paal boven water! Een ietsepietsje opletten, onbezorgd wandelen en je laten meeslepen, overtuigen door een origineel decor. Nieuwsgierig van natuur. Een nieuw logo en een originele naam op het Jan van Eyckplein, … Blackbird. “Blackbird singing in the dead of night…” sorry ben aan het afwijken…

een succesformule

  • De kaart? Is klein maar fijn. Zo snel als het licht kiezen we onze lunch. De pastasalade met fetakaas, olijven, paprika, tomaat en rode ui (€14,5) en de salade met buffelmozzarella, tomaat, salsa en Parmezaanse kaas (€15).
  • Ik hoor u al roepen: niets speciaals. Klopt. Doch de ingrediënten zijn kraakvers en kwalitatief, het krokante slaatje behelst net genoeg dressing om geen konijnenvoedsel te zijn. Het geheel is perfect gedoseerd. Zowel de pasta als de buffelmozzarella smaken alsof er een engeltje over onze tong piest. Voeg hier de sympathieke bediening aan toe en we hebben, volgens mijn bescheiden mening, een absolute topper in zijn categorie.
  • Samengevat: Blackbird is een succesformule, een kaart met heerlijk verse producten, een puike presentatie en een onberispelijke bediening. Ik ben hier werkelijk met de neus in de boter gevallen.
  • De bediening ? Tja ik val in herhaling, ik geef het graag toe. Maar de gastvrouw is zo natuurlijk en behulpzaam dat je je onmiddellijk thuis voelt. Dat was ook te merken aan de toeristen die ongetwijfeld aan hun tweede ronde waren omwille van de sympathieke gastvrouw.
  • Het extraatje ? Dat miniterrasje, zongericht met zicht op Jan van Eyck.
In het kort,
  • Ik steek het niet onder stoelen of banken, dit is simpelweg liefde op het eerste gezicht !
  • Blackbird staat ook sterk als ontbijttent en voor de tea-time, daar laat ik geen gras over groeien, details volgen snel, beloofd!
The Blackbird
The Blackbird

blackbird (breakfast, lunch, tea-time) | Lunch +-€15
Jan van Eyckplein, 7
8000 Brugge
een miniterrasje met zicht op Jan van Eyck
een miniterrasje met zicht op Jan van Eyck

de salade met buffelmozzarella
de salade met buffelmozzarella-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign