GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

een lunch voor een appel en een ei @ top 3 in brugge27 11 2014

apero in de Rock-Fort
apero in de Rock-Fort

Dat Brugge zich een naam heeft gekerfd op vlak van gastronomie hoef ik u niet meer te vertellen. Maar een goede keuken aan een sterke prijs is iets minder evident. Ontdek hier onze top 3 van het moment! Maximum prijs €15!

Onze Top 3 in Brugge

 • Bistro Rock-Fort:
  haalt zijn inspiratie uit een mix van klassiek franse interieur vergrendeld op een subtiele wijze met een hippe bar in een potje dat ademt naar “niet zoals iedereen”! De chef presenteert telkens een originele keuken met verse seizoens producten , steeds licht en gul. Mijn voorkeur gaat naar zijn vis lunch, steeds een delicate ervaring. Het bord is knap en verzorgd. Een zalige bistro voor de echte Bruggeling.
  Lunch : €15 (1 gerecht)
  Adres : Langestraat 15, 8000 Brugge. 050/334113.
  Gesloten tijdens het weekend.
 • http://www.rock-fort.be/
 • Bistro Sensuniek:
  De charme van bistro Sensuniek berust op een goede keuken (verwacht echter geen fijn uitgekiende gerechten), gepaard met een sympathiek interieur waarbij de vleeswaren aan het plafond hangen te drogen en karaffen van de jaren 60 hier en daar verspreid liggen. Gezellige bistro-muziek, bediening met stijl en een excellente prijs-kwaliteit verhouding. Sensuniek schenkt u ook een mooie keuze aan wijn die per glas te verkrijgen is. De primeur is de lunch klantenkaart!
  Lunch : €14,5 (hoofd- en nagerecht of hoofd- en voorgerecht)
  Adres : Havenstraat 11, 8000 Brugge. 050/707140.
  Gesloten op zondag.
 • http://www.bistrosensuniek.be/
 • Brasserie Dampierre :
  Ietwat buiten Brugge op de Maalsesteenweg, net voor Sijsele in Sint-Kruis staat een klein huisje dat de ommeweg waart is.Het decor is eenvoudig maar warm. De keuken is onklopbaar wat prijs kwaliteit betreft. Voor €14 hoofd- en voorgerecht. De gerechten zijn licht en erg lekker. Zonder zever. Een eetent geschikt voor een breed publiek.
  Lunch : €14 (voor en hoofdgerecht)
  Adresse : Maalsesteenweg 504, 8310 Sint-Kruis (Brugge). 050/375825
  Gesloten maandag en zondag.
 • http://www.brasseriedampierre.be/
mooi gedresseerde tafel met de flyer in de Bistro Senuniek
mooi gedresseerde tafel met de flyer in de Bistro Senuniek

Top 3 in Brugge
Brasserie Dammepierre
Brasserie Dammepierre

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign