GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

gek op @ lieven30 04 2014

lunch: heerlijke zeebaars met risotto en oesterzwammen
lunch: heerlijke zeebaars met risotto en oesterzwammen

Lekker, lekker, echt lekker. Chef Lieven is verliefd op kwaliteitsproducten die hij met vrij veel talent in eer houdt. Echt niet te missen.

Waarom ik hier zo gek van ben?

  • Het is sowieso niet mijn eerste bezoek. Ik kom er telkens met plezier. We starten met Lievens lievelings-witte-wijn aan €24, waarbij we grijze garnalen, olijven en een heerlijk vers broodje geserveerd krijgen. Nice.
  • Geen goedkope resto, dat is zeker maar zijn prijzen liggen perfect in lijn met de kwaliteit van zijn gerechten. Reken een €30 voor de lunch, dat is voor het voorgerecht + hoofdgerecht en €18 als je enkel het hoofdgerecht wenst (je moet dit wel zelf vragen!). Ik koos enkel het hoofdgerecht: zeebaars op risotto van oesterzwammen. Schitterend!
Minder goed?
  • Het dessert is een beetje tegengevallen. Ik ben een echte dessertliefhebber. Mijn ogen werden verwend, mijn smaakpapillen minder. Jammer.
  • In de zomer: een terrasje tekort!
Minigevel van Lieven
Minigevel van Lieven

Lieven | lunch €18/30
Philipstockstraat 45
8000 Brugge
vers broodje
vers broodje

dessert: prachtig maar ...
dessert: prachtig maar ...

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign