GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

gelijk thuis @ ventura ristorante4 03 2015Ik heb dit adresje heel toevallig ontdekt via het internet. Zo’n mooi herenhuisje, ingericht als restaurant, vlak aan de ring, dat intrigeert me toch wel. Het bleek naderhand wel gekend te zijn bij de Bruggeling. Een beetje alsof je naar huis gaat eten over te middag …

Wat u te wachten staat:

  • Een interieur sober en elegant tegelijk, met donkerbruine tinten. Een klassieke stijl met als centraal element een prachtig schilderij verlicht door een antieke luster. Een verwarmende sfeer wanneer het buiten kil en koud is.
  • De lunch aan €14 (soep + hoofdgerecht) die dagelijks varieert (check hun facebook pagina). De aangeboden gerechten zijn wel héél simpel. We starten met een slasoepje. Niet slecht maar ook niets meer. Ik mis wat smaak, meer kruiden, meer verfijning. Deze eenvoudige soep kan ik eigenlijk ook in elkaar flansen. Maar gegund, een slasoep is sowieso een sober ding. Aansluitend volgt ons hoofdgerecht «fusilli al ragu bianco» (pasta met vlees en groenten). Een indrukwekende naam voor een eenvoudig gerecht van gehakt, spirelli en groentjes. Geen revolutie. De pasta is al dente gegaard en de ingrediënten zijn van goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit is alles correct. Het geheel wordt afgerond met een glas lekkere witte wijn dat ons een straaltje zon oplevert.
  • Een sympathieke bediening waarvan we genoten hebben. Ze gaan hier uit de weg om het u aangenaam te maken.
  • Een beperkte menukaart die verse producten garandeert.
  • Een rekening die deugd doet en geen gaten brandt in uw portefeuille.
  • Een goed gelegen eettent, gemakkelijk met auto of fiets te bereiken en voldoende parking in de buurt.
A la carte?
  • We hebben dat zuiderse gemist, maar misschien hadden we à la carte moeten gaan om daar wat meer van terug te vinden en van te genieten? Keep you posted.
slasoepje
slasoepje

Ventura Ristorante | Lunch €14
Koningin Elisabethlaan 48A
8000 Brugge
de lunch
de lunch

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign