GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

mission impossible @ tom’s diner9 12 2014

blink blink wand
blink blink wand

Onze missie: lunch @Tom’s diner.
Stap 1: lokaliseer de eettent.
Stap 2: parkeer de auto in de enge Brugse straten.
Stap 3: onderhandel met de schrijnwerkers, die hun materiaal midden op straat hebben achtergelaten om te …lunchen.
Stap 4: lunch. Here we go.

Ze bar

  • Cool, origineel, chill: Tom’s Diner is een eettent in de striktste zin van het woord: volledig ongedwongen, lekker eten, een gezellige mengeling van nieuwe en oude gerechten. Een sfeervol interieur met een gewaagde bling bling wand (helemaal achteraan langs de bar). Ken je de plaats niet, dan vind je het niet en loop je er gewoon aan voorbij. Een klein privilege voor de Bruggelingen.
  • De eerste indruk als je naar binnen sluipt- nog steeds in mission impossible modus hé-, is dat van een klassiek bruin café. Naarmate je echter naar binnen vordert - plat op je buik om die 2 verloren gelopen toeristen te ontwijken-, ontdek je de schitterende bar, de hoge tafels en de indrukwekkende bruine faiencemuur langs de open keuken, waar alles rond draait. Spektakel gegarandeerd en dit niet omdat iedereen daar op hun buik ligt te rollen ;-).
  • De bediening loopt vlot. Ze hebben geen hotelschool achter de rug, maar dit stoort niet echt. We onthaasten bij Tom en laten de stijve en de minder stijve regels links liggen. Onze gastvrouw vervult haar missie met kleur.
  • De lunchformule vormt onze stap 5 van deze mission impossible. We staan voor een onmogelijk dilemma: vis of vlees en dit nog maar eens voor eenzelfde prijs: €15. We gaan na een grondige analyse van de situatie voor het rund met roquefortsaus en frietjes. Blijkt onze missie glansrijk geslaagd te zijn. Ons bord mag er zijn. Het vlees wordt versierd met courgetten, radijs en kool en is perfect gebakken naar wens. De huisgemaakte frietjes smaken; enkel het roquefortsausje mocht iets warmer. Hoewel dit gerecht oertraditioneel is, hebben we onze vingers en duimen ferm afgelikt.
Missie volbracht
  • Prijs-kwaliteit helemaal top. Sfeer is ontspannen. Keuken is puik. Bekijk nog vlug het adres want deze boodschap wordt automatisch vernietigd in 5,4,3,2,1 …
Schitterende bar
Schitterende bar

Tom´s Diner | lunch €15
West-Gistelhof 23
8000 brugge
de lunch
de lunch

Mise-en-bouche
Mise-en-bouche-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign