Kunstwerken
- Buiten staan een aantal tafels om u te laten genieten van een straaltje zon en het prachtig Brugse zicht. Binnen is het iets somberder, maar origineel en héél aangenaam.
- De kaart is redelijk klein. Naast de schaaldieren kan je kiezen tussen 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten.
- Om te starten hebben we gekozen voor de à la minute gemarineerde zalm. De presentatie was zeer geslaagd. Maar de bereiding had iets meer mogen zijn, meer gekruid naar mijn smaak. Als hoofdgerecht hebben we genoten van de gegrilde tarbot met warmoes, méli-mélo van asperges en kokkeltjes. De mengeling van smaken en de licht Aziatische ondertoon hebben mij enorm behaagd. Opnieuw een zeer bijzondere presentatie van de gerechten, ware kunstwerken. Deze chef verzorgt zijn gasten op alle vlakken: oog, smaak, maag willen wat, en krijgen het ook.
- Reken tussen €18 en €34 voor het voorgerecht, 30€ en 38€ het hoofdgerecht. De prijzen zijn hoog, maar gezien de kwaliteit van de producten en de originaliteit van de smaken, is het zijn geld wel waard. We zitten ook in het hartje van het toeristisch centrum.
Klein minpunt
- Het personeel is wat nonchalant, we hebben toch even moeten wachten vooraleer we onze tafel aangewezen kregen, de details zijn nog niet helemaal in orde maar de zaak is nog maar net open en misschien moet het nog allemaal zijn weg vinden…!
- Samengevat: Het is lekker, origineel en prachtig gepresenteerd. Gezellig en perfect voor een koppel of met vrienden. Maar je mag dan wel niet schuchter zijn om je goed gevulde portefeuille uit te halen.

Den Dijver | A la carte: +/- €75
Dijver, 5
8000 Brugge
Dijver, 5
8000 Brugge





