GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

pluk je boek! @ books and brunch8 07 2014

Organic Brunch
Organic Brunch

Als u graag met uw neus in de boeken zit en dit met iets lekkers versterkt dan heb ik het perfecte stekje voor u gevonden in Brugge. Books & Brunch. Hier wordt gespijsd, gekeuveld, gelezen en dit terwijl de tijd langzaam voorbij tikt …

Grenzend aan een boekenrek

  • Bij het binnenkomen wordt u overrompeld door de huiselijke sfeer. U treedt binnen in een frisse bibliotheek, zonder schermen weliswaar, overal liggen “echte” boeken, van alle soorten, kunst, reisgidsen, literatuur, romans, tijdschriften enz. U kan zowel in de knusse zetels vertoeven of aan een tafeltje plaats nemen dat grenst aan een boekenrek. Pluk je boek!
  • We kozen de Bio brunch dat bestaat uit een heerlijke croissant, dat vooral niet te zwaar op de maag ligt!! Twee sneetjes heerlijk zacht donker bruin brood, 2 sneetjes kaas, een zacht gekookt ei, en dat was een echte bio ei! Hemels! Een appelsap, een potje confituur, choco en boter. Bij het gezonde ontbijt, geniet u van een broodmandje met onder ander een pistolet, een omlette met spek, (was net iets te droog), vers sinaasappelsap, boter, choco en aardbeien confituur.
  • De ingrediënten zijn prima van kwaliteit, alles wordt vers bereid, wat natuurlijk de wachttijd verklaart.
  • De verhouding prijs kwaliteit is excellent (tussen €8,5 et €16).
  • Er is een kinderhoek voorzien rechtover de keuken waar de kids naar hartenlust hun kunstwerken kunnen creëren, super sympathiek !
  • Ook ideaal voor een solo lunch!
Een paar mindere details
  • Onze koffietas werd een dik kwartier voor onze brunch opgediend. Ik had dan liever mijn fruitsap gekregen. Een koffiekannetje hoort wel bij zo’n uitgebreide brunch. Of een hervulling was zeker aan de orde.
  • Deze heerlijke bio brunch wordt geserveerd op een lelijk zwart plastieken plateau dat wat lomp op de tafel wordt geplaatst. Hoe jammer. Praktisch ok, maar houd uw schitterende stijl in eer en kies een houten, bambou of …aantrekkelijker plateau.
  • Hou er toch rekening mee dat de klok hier echt stil staat. Een snelle brunch van 2 uur, midden in de week is voor mij opgejaagd mens met een volle agenda, net iets té lang.
  • In het kort: heerlijk van smaak, kwaliteit aan een eerlijke prijs in een aangename sfeer, wees vooral niet gehaast want bij Books and brunch hebt U een uurwerk maar zij hebben tijd ;-) !
Boeken en brunch
Boeken en brunch

Books and Brunch | Brunch tussen €8,5 en €16
Garenmarkt 30
8000 Brugge
een aangename sfeer
een aangename sfeer

ontbijt met speculoos en chocolade
ontbijt met speculoos en chocolade-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign