GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

spirit en smulpapen! @ petite aneth11 07 2014

mise en bouche
mise en bouche

Petite aneth, is niet enkel een restaurant voor smulpapen. Het is een restaurant waar de kelner niet helemaal zoals de anderen is. Bij iedere gang slaagt hij erin om je aan het lachen te brengen met een gezonde portie droge humor. Hij presteert het om van uw eterij een ontspannend feit te maken. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Smulpaap:

  • We hebben niet lang hoeven nadenken, een lunch met 3 gangen voor €19, dat klinkt als een klok!
  • Als voorgerecht tovert onze kelner, Peter [selie] een wortel soepje tevoorschijn. Er zwemmen heerlijke stukjes vis en krokante worteltjes in deze heerlijke velouté, waarbij de rimram aan smaken mij aangenaam verrast hebben.
  • Het hoofdgerecht is een vis op een bedje van erwten puree en aardappel gratin met perfect gegaarde bonen. Héél fijn. Het dessert is een mix van aardbeien bavarois, met een tikje Belgische chocolade en ijs. Buikje vol hoofdje blij.
  • De borden worden mooi gegarneerd en de smaakpapillen komen aan hun trekken!
  • Het decor is klassiek, vlekkeloos, mooi tafelkleed, prachtige glazen, stoffen servetten, … zoals het hoort. Ik mis misschien een tikje kleur. Een grote vaas met opvallende bloemen of een machtig kunstwerk om de zaak iets hedendaagser te maken. Smaken en kleuren…
Ook voor de kids
  • Petite Aneth is een oase van rust omgeven door groen, de nieuwe formule laat je toe om met kinderen te komen eten, want vlakbij bevindt zich een prachtig speeltuin, het Graaf Vizartpark. Ook de spijskaart heeft aan de kids gedacht. Ik heb hier heerlijk gegeten, goed gelachen en mijn portefeuille heeft zelfs niet moeten blozen! I’ll be back!


Petite Aneth | Lunch €19
Maria van Bourgondiëlaan 1
8000 Brugge
het hoofdgerecht
het hoofdgerecht

een wortel velouté
een wortel velouté-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign