GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

top in sint-kruis@brasserie dampierre1 01 2014

Brasserie Dampierre
Brasserie Dampierre

Ietwat buiten Brugge op de Maalsesteenweg, net voor Sijsele in Sint-Kruis, heb ik Brasserie Dampierre ontdekt in een klein typisch huisje. Een zeer aangename verrassing.

Waarom ik zeker terugkom?

  • We worden met veel enthousiasme ontvangen door de gastvrouw. Er wordt hier veel aandacht besteed aan details. Het aperitief wordt opgediend met warme broodjes, boter en ”rillettes”. Er heerst hier een ontspannen, ongedwongen sfeer die helemaal af is mede dankzij de Chef, die van achter zijn fornuizen, zichtbaar door de open keuken - althans van waar ik zat - met een brede glimlach aan het werk is.
  • Prijs/kwaliteit is dit absolute TOP! Reken een kleine €14 voor de lunch: voorgerecht en hoofdgerecht. We hebben genoten van een wortelsoepje gevolgd door een gevulde vogel zonder kop met een duxelle van champignons en currysaus. Heerlijk!
  • Alleen, met vrienden, voor een zakenlunch of met je gezin: voor iedereen een aanrader. Maar vergeet zeker niet te reserveren want het is echt niet groot! Arrivederci !
Minder?
  • Niets!
Brasserie Dampierre | lunch €14
Maalsesteenweg 504
8310 Sint-Kruis (Brugge)

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign