GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

usa aan de kust! @ ellis gourmet burger24 06 2014

I like it!
I like it!

Waar ga je naartoe als je zin hebt in een goeie Hamburger? Ik hoor u al joelen: de “Quick” op de markt ! Alle gekheid op een stokje, ik bedoel een echte hamburger, met kwaliteits vlees en een knapperige broodje eromheen.

Waarom Ellis Burger?

  • Ellis biedt een uitgebreid aanbod aan hamburgers, van klassiek naar gesofistikeerd. Voor ieder wat wils dus. Veggies, de klassieker met kaas, de bacon, de chicken en de signature gourmet reeks die niet aan originaliteit ontbreken.
  • De hamburgers worden ruim opgediend. Ik koos de Rossini uit de signature gourmet reeks natuurlijk (€13). Een zachte combinatie van klassieke hamburger met een escaloppe van eende lever afgewerkt met een confituur van rode ajuinen. Zonder twijfel een aanrader.
  • Het typische hamburger broodje zoals we die in de fast foods gewoon zijn werd vervangen door 2 knapperige toastbroodjes. Speciaal voor de echte carnivoren onder jullie, wordt er een Meatlover by Dierendonck geserveerd. U leest het juist: met het vlees van onze Vlaamse sterren slager Dierendonck!
  • Het personeel is vriendelijk, de service is snel en het interieur is hip. Ideaal voor de snelle hap, of om cool over te komen bij de jeugd ;-) Dit allemaal voor een zachte prijs.
  • USA adres in Knokke op de zeedijk!
Minder:
  • De frietjes dienen apart te worden besteld en zijn in vergelijking met de hamburgers wel wat duur €3,5. Ze worden daarentegen wel ruim geserveerd, dus heb je met 1 portie meer dan genoeg voor 2!
  • Tip : Op de kaart staat een klein stukje van het verhaal van de “hamburger”: “Geschiedenis leert ons dat via Ellis Island in NY, vele Europese immigranten het “beloofde continent” Amerika zijn binnengekomen en met hen ook ongetwijfeld de hamburger.” Leuk gedaan en interessant, het volledig verhaal kan je op hun website terugvinden: www.ellisgourmetburger.com
  • Binnenkort ook in Brugge (Simon Stevinplein)! Ik hou u ongetwijfeld op de hoogte!
de luxueuse versie: de Rossini
de luxueuse versie: de Rossini

ellis GOURMET BURGER
Zeedijk 556
8300 Knokke-Heist
the classic
the classic

-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign