GeorgesBrugge

Lunch in Brugge

lunch in Brugge

van 7 tot 99 @ de grilloir23 02 2015Ideaal gelegen langs de ring met parking voor de deur. Een mooi gerestaureerde gevel die de aandacht trekt, tijd voor een G-lunch in “De Grilloir”. Ik had al echo’s opgevangen. Goed voor een werklunch, maar evengoed voor een gezellige familiebijeenkomst. Benieuwd…

De Grilloir voor :

  • “uw wederhelft“: de sfeer is er zen met net genoeg design. De warme kastanjekleuren creëren een romantische sfeer. De kleine tafels staan juist ver genoeg uit elkaar om u de nodige intimiteit te verschaffen.Centraal in de grote eetzaal staat een forse grill. Terwijl u geniet van het aperitief kan u zich onverstoord afvragen of het al dan niet uw lap vlees is dat op de rooster ligt. De kaart draait grotendeels rond het thema roosteren, maar dat had u al begrepen. U kan dus onbeschroomd genieten van alles wat op een grill kan.
  • “uw klant“: dit stijlvolle eethuis is werkelijk prachtig gerenoveerd en biedt eveneens plaats aan een ietwat afgezonderde bar. Ideaal geschikt voor een privaat gesprek. De bediening is efficiënt, professioneel en als de bliksem; daar hou ik van. Mijn enig minpunt is het gebrek aan vrouwelijk mooi in dit landschap. Allemaal kelners.
  • “de toerist”: uw doorsneetoerist, die denkt dat hij het echte Brugge had ontdekt op de markt met de humeurige kelners en het “zozo eten”. «So charming». Hier krijgen onze vrienden, waar ze ook vandaan komen, een eerlijk maal aan een eerlijke prijs omringd door echte Bruggelingen. Want in de Grilloir vind u ze allemaal van 7 tot 77 jaar, die echte Bruggelingen, zonder stadsgids want die zit in hun hoofd al generaties lang van vader op zoon en van moeder op dochter. En kruislings ;-).Hier geniet u van een rijke keuken, een goed gevuld bord opgediend in een gezellig ambiance. We kozen de lunch, desondanks de heerlijke stukken vlees die vlak naast ons op de grill lagen te bakken. Dat zal voor de volgende ronde zijn, zoveel is zeker!Het voorgerecht is een quiche met prei en een klein slaatje. Klassiek, lekker. Tenslotte volgt een gegrilde -het kan bijna niet anders- scampibrochette met een currysausje en een grote portie rijst. De scampi’s zijn perfect gegaard en gekruid. Het geheel bevalt.
  • “uw boekhouder”: zal uw feliciteren voor uw discipline omdat u koos voor de lunch aan €13,5. (voor- en hoofdgerecht). Een schitterende prijs-kwaliteitverhouding en een even briljant excuus om terug te komen op regelmatige basis. Ook de website is een handige tool, de lunch varieert elke dag en wordt netjes bijgehouden.
  • “Uw oma”: zal gek zijn op de Grilloir want met zijn grote familiale tafels, zijn degelijke klassieke keuken, zijn eerlijke porties en zijn voortreffelijke prijs kan ze zonder zorgen haar uitgebreide familie trakteren. Afgewerkt met een eersteklasakoestiek zodat ook opa het gesprek kan volgen ...
  • “de kleintjes”: last but not least. De Grilloir biedt zelfs voor de allerkleinsten een uitgebreid aanbod van gerechten aan miniprijzen. Alles om die jonkies gelukkig te maken en de jonge ouders een moment van rust te gunnen. Alle kinderschotels worden opgediend met verse frietjes, mayonaise en ketchup. Het kan niet meer stuk!
In het kort,
  • De Grilloir is een Bistro-resto die ik u ten sterkste kan aanraden om zijn gezelligheid en zijn extreem sterke prijs-kwaliteit.
  • Let op: reserveren is aan de orde want het loopt er snel vol!


De Grilloir | lunch €13,5
Fort Lapin 25
8000 Brugge
-- previous   next ++
  comments: 0
 


Feel free to leave a comment

Name*

e-mail* (will NOT be published)

Website

Reaction*

Follow us on Facebook   
Follow us on Instagram   
Follow us on Twitter


news

lunch


tags

de grilloir de jonkman Couscous ventura sensuniek brasserie forestière goffin hashtagfood buddhasia de windmolen la porta le pain quotidienh de twijfelaar de twijfelaar in english Rock-Fort petite aneth sanseveria bagelsalon lilaloe valentin lunch brunch brugge kok au vin lunch in Brugge dagschotel in Brugge bruut Utrecht Burg9 Balls & Glory Tante Marie Dame den heerd Books & brunch Den Dijver Groeningmuseum Sud food of italy phare de vie lieven Brasserie Dampierre in flanders field terras in Brugge

english

restaurant | bsistro | brasserie

francais
de cOhesie webdesign